About Program

Our Program

We offer two 4 year old groups – Koalas and Possums
The program aims to help children to develop the skills that will enable them to make sense of the world around them, and to develop confidence within that world, and be ready for school at the end of the year. The children attend the kindergarten for a total of 15 hours a week.

We offer a 3 year old group – Wombats
This group offers a safe, caring and stimulating introduction into the Kindergarten setting for 3 year olds. A child cannot commence the kindergarten year until they have turned 3 years of age. The children attend kindergarten for a total of 5 hours per week 

Program Schedule 2019-2020


Monday
 8.15am - 3:00pm
 4 Years - Koalas
 ( 6.75 Hours )




Tuesday
 8.30am - 1.00pm
 4 Years - Possums
 ( 4.5 Hours )
 1.30pm - 4:00pm
 3 Years - Wombats
 ( 2.5 Hours )
 
Wednesday  8.30am - 3.00pm
 4 Years - Possums
 ( 6.5 Hours )




Thursday  8.15am - 1:00pm
 4 Years - Koalas
 ( 4.75 Hours )
 1.30pm - 4:00pm
 3 Years - Wombats
 ( 2.5 Hours )

Friday

 8.30am - 12.30pm
 4 Years - Possums
 ( 4 Hours )
 
 1.00pm - 4:30pm
 4 Years - Koalas
 ( 3.5 Hours )


Program Schedule 2021-2022

Program Schedule 2021 - Introduction of longer days

Monday
 8.30am - 4:00pm
 4 Years - Koalas
 ( 7.5 Hours )




Tuesday
 8.30am - 1.00pm
 4 Years - Possums
 ( 4.5 Hours )
 1.30pm - 4:00pm
 3 Years - Wombats
 ( 2.5 Hours )
 
Wednesday  8.30am - 3.00pm
 4 Years - Possums
 ( 6.5 Hours )




Thursday  8.30am - 4:00pm
 4 Years - Koalas
 ( 7.5 Hours )
 

Friday

 8.30am - 12.30pm
 4 Years - Possums
 ( 4 Hours )
 
 1.30pm - 4:00pm
3 Years - Wombats
 ( 2.5 Hours )